Jeg brænder for at udforske tv- & filmmediets udtryk og for at fortælle indholdsrige fortællinger, der kan røre os mennesker og gøre os klogere.

 

Som klipper er jeg skarp i dramatugi og æstetik. Jeg klipper kreativt og er teknisk stærk og jeg bruger alle mediets virkemidler i dynamiske scener såvel som i rolige sekvenser. 

 

Udover at klippe har jeg sideløbende instrueret, produceret, fotograferet og idé- og koncept-udviklet. Som klipper gør jeg altid brug af disse erfaringer og kompetencer. F.eks i at arbejde som visuel producer eller post tilrettelægger.


Min baggrund: Jeg blev som helt ung fascineret af at lave film og tv, og udforskede mediet i en række videoprojekter bl.a. på den nuværende Kort- og Dokumentar Filmskolen. Det førte til en fastansættelse i 1999 på DR som promo producer.


I 2006 gik jeg freelance, og har siden arbejdet professionelt som A-klipper på en lang række formater. Jeg har især klippet reportage- og kulturprogrammer; lange dokumentarer og tema-programmer og børne- og ungdomsprogrammer.


Her på hjemmesiden har jeg samlet et portfolio med eksempler fra mit arbejde.

 

 

 

 

       Gennem årene har jeg arbejdet som:  • Klipper for Koncern TV og Bermuda Production.                                                     
  • Klipper, visuel producer, post-tilrettelægger                                                         for DR Tema & Reportage & DR Kultur og Samfund.   

 

  • Klipper og instruktør for Storm Production.                   

 

  • Klipper og tilrettelægger for DR-Ung & DR-Børn           

 

  • Promo-producer og klipper for DR-Markedsføring.       

 

  • Derudover har jeg løst freelance-opgaver for DR-Nyheder, DR-Event,        DR-Musik og DR-Videnskab og for en lang række produktionsselskaber: TV2 Networks, Strix, Blu, Zentropa Interaction, STMP, Eyeworks og Bergsø4.                                                                                                                               
  • Jeg har ligeledes erfaring som VJ-fotograf og som instruktør og klipper på kort- og novellefilm.

 

 

2018-21
2012-21


2009-122006-091998-06